Halász János Oscar díjas mesterszakács, gasztronómus, szakíró ajánlásával:

Köszöntöm Önöket, Hölgyeim, Uraim, kedves Látogatók!

halasz_janosIgazán jól választott, ha kellemesen óhajtja drága idejét eltölteni, hisz a gasztronómia oltárának szépségével, különös kincseivel ismerkedhet meg Andrea honlapján.
Andrea, az ételek kultúráját – sajátos ízesítéssel –kreatívan igényes tálalásban, gourmand módon tette közkinccsé. A főzni szeretők asztalára különlegességek, a hagyományok megőrzésével készült ételek kerültek. A kezdő konyhaművésznek sem ördöngösség a világosan leírt technológia alapján elkészíteni a recepteket.
Az ízek világa határok nélkül íveli át a földet! Ez örök kihívás mind a hivatásos chéfeknek, mind a sütés-főzés szerelmeseinek.
Andrea honlapja egy receptcsokrot tartalmaz, ez egy kis kincstár! Én habzsoltam az ételeket, s a történeteket. Könnyedén lehet Andreával azonosulni. Ha lehetne, én szeretnék kiskukta lenni Andreánál! Úgy gondolom, hogy nincs annál nagyobb és tisztább öröm, mint embertársainknak örömet szerezni a családi asztal mellett hagyományaink megőrzésével!

Remek nassolást és jó étvágyat kíván őszinte tisztelettel:
Halász János Jancsibá

 A főzés öröm! Kikapcsol, megnyugtat, és közben szabadon szárnyalhat a fantáziád! Élvezd az alkotás folyamatát! Ne feledd, a konyhában születnek a legkreatívabb alkotások!

A legtöbb nő (és tisztelet a kivételnek, férfi) élete során, legalább egyszer szembesül azzal a ténnyel, hogy boldogulnia kell a konyha világában.  Lehet, hogy csak egy reggeli rántotta elkészítése a cél, lehet, hogy egy komolyabb vendégváró menü elkészítése, nem mindegy, hogy, hogyan tesszük. A sütés-főzés nagyon sok örömet, kreativitást és sikerélményt jelenthet, ha nem mozgunk teljesen idegenül a gasztronómia világában.

Ebben szeretnék segíteni, hasznos tippeket és trükköket megosztani Veletek, természetesen a receptek mellett. Remélem, mindenki megtalálja azt az ételt az oldalon, legyen szó levesről, főételről, vagy akár desszertről, amit szívesen elkészítene, megkóstolna.

A tipikus magyaros ételek mellett betekintést találhattok más nemzetek kedvenc ételeibe is, megtalálható pl. a franciák „pizzája”, a quiche, vagy a görög tepsis pulyka receptje, de megtalálhatóak a sokak által kedvelt olasz konyha paradicsomos, tésztás ételei is.

Egy csipetnyi odafigyeléssel, némi érzékkel, gondosan kiválasztott alapanyagokkal és egy kis kreativitással igazi ínyenc konyhát varázsolhatunk az otthonunkba.

Jó, és örömteli főzést kívánok!