Lazac inyenceknek

A halfogyasztás ősidők óta fontos része a táplálkozásnak. Egészségre gyakorolt hatása miatt fogyasztása mindenki számára ajánlott.

Csak tiszta forrásból

A bőséges májusi, június eső nyomán bőven találhatunk gombát az erdeinkben.

Kiváló minőségű alapanyagok

"A különleges, minőségi alapanyagok felkutatása, és az azokban rejlő lehetőségek maximális kiaknázása a jelen és a közeljövő nagy kihívása"

Egészséges finomságok

Korszerű konyhatechnológia felhasználásával, kiváló alapanyagokból, egészséges és finom ételek.

Cukkinis-burgonyás csirke

Műkődik!

Vannak olyan napok, amikor a napi rohanások mellett nem igazán jut idő a napi főzésre, de az éhes családtagoknak valamit ilyenkor is enni kell adni. Ha nem szeretnénk ezt egy száraz szendviccsel megoldani, akkor erre a helyzetre tökéletes megoldás a készen kapható sütőzacskó. A múltkori Knorr fiaskó után, most a Maggi-val tettem egy próbát.

Kipróbáltam a sütőzsákos maggi csirkefalatokat gombával és burgonyával, bár én gomba hiányában cukkinit használtam. Finom lett.
20120612349

Az előkészületek 15 percnél többet nem igényelnek, (ennyi idő majdnem egy jobb szendvics előállításához is kell) utána már csak az összetevőket a sütőzsákba helyezzük, megszórjuk a zacskóban található fűszerkeverékkel, hozzáadunk 1 dl vizet (a tasak fél decit ír, de az szerintem kevés), összerázzuk, kilyukasztjuk egy villával a zacskót 2-3 helyen, és 180 fokos sütőben 60 percig sütjük. Ezalatt bármit szabadon tehetünk szabadon, jelen helyzetben készülhetünk egy fontos állás interjúra.Tipp:  ha már foci EB  minden mennyiségben, akkor a meccs szünetében összeállíthatjuk, és mire a második félidőt végignéztük, már tálalhatjuk is az ízletes vacsorát.

20120612350
Hozzátevők:
50 dkg csirkemell filé vékony csíkokra vágva
60 dkg burgonya felkockázva
1 db cukkini kakrikákra vágva
1 zacskó Maggi “csirkefalatok gombával és burgonyával”

Az íze kísértetiesen emlékeztet a brassóiaprópecsenyére, mégis más, és a hozzávalók kedvünkre variálhatók. Én biztosan gombával is ki fogom próbálni.Jó étvágyat!


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

 
 
previous next