Lazac inyenceknek

A halfogyasztás ősidők óta fontos része a táplálkozásnak. Egészségre gyakorolt hatása miatt fogyasztása mindenki számára ajánlott.

Csak tiszta forrásból

A bőséges májusi, június eső nyomán bőven találhatunk gombát az erdeinkben.

Kiváló minőségű alapanyagok

"A különleges, minőségi alapanyagok felkutatása, és az azokban rejlő lehetőségek maximális kiaknázása a jelen és a közeljövő nagy kihívása"

Egészséges finomságok

Korszerű konyhatechnológia felhasználásával, kiváló alapanyagokból, egészséges és finom ételek.

Nagy Karácsonyi szaloncukor teszt

Már csak alig több, mint egy hét van hátra Karácsonyig. Sok család már megvette a karácsonyfát, itt az idő azon elgondolkozni, hogy fogjuk azt feldíszíteni. Nagy dilemma, hogy fánk feldíszítésekor a klasszikus trendet követjük, azaz az örök klasszikusnak számító piros-zöld-arany karácsonyi színeket részesítjük előnyben, vagy a trendibb, divatosabb jégvilág, pezsgőszín, esetleg lila színben pompázó fát varázsolunk a nappalink meghatározó díszévé az ünnepekre. Akár melyik irányt követjük is, a szaloncukor kínálat egyre bővülő palettája nem fog az utunkba állni. Mert abban egyetérthetünk, hogy a magyar családok számára szaloncukor nélkül elképzelhetetlen a karácsony.

Talán sokan nem is tudják, de a szaloncukor igazi hungarikum, hagyományos magyar édesség, melyet a magyar családok leginkább a Karácsonyfa díszítésére használnak. Persze, vannak olyan édesség függők, akik nem tudnak ellenállni a szaloncukor mennyei ízének az ünnepek elteltével sem, és látva a idei szaloncukor kínálat változatos ízeit, ezt abszolút indokoltnak érezzük.

szaloncukor-szilvas-talca-ajandekkosar-szaloncukor-2

Változatos ízek és változatos szín világ jellemzi az idei kínálatot, melyből mi most a Szamos igazán minőségi kínálatából szemezgettünk.

Különösen érdekesek lehetnek az idei év újdonságának számító, kétféle változatban, málna, és narancs ízben készített gyümölcszselé szaloncukrok, vagy a különböző krémekkel töltött marcipán szaloncukrok, melyek töltelékét gyümölcsvelő és némi alkohollal készített gyümölcskrém alkotja.

Narancs-meggy-szilva krémmel töltött marcipánok, vagy az örök klasszikusnak számító csokikrémmel töltött marcipán, a kínálatból mindenki megtalálhatja a saját maga íz világát. Ilyen kínálat láttán még Gombóc Artúr is elégedett lenne.:)

Személyes kedvenc a szilvakrémmel töltött marcipán szaloncukor, mely édes, ám mégsem gej ízével és gyönyörű kék-arany csomagolásával azonnal levett minket a lábunkról. De csak egy hajszállal maradt le mögötte a narancsos ízesítésű, ahol a narancs íze már az első falatnál igazi karácsonyi érzéssel töltött el minket. Persze csokifüggőknek szinte kötelező választás a csokikrémes változat. A meggyes változat nekem személy szerint nem annyira jött be, de valljuk be, nem vagyok túl nagy meggyfüggő.

Természetesen továbbra is megtalálható a kínálatban, a tavalyi év slágerének számító, mogyorós-mazsolás szaloncukor, valamint a hozzáadott cukor nélkül, természetes édesítőszerekkel (nyírfacukorral és sztíviával) készített marcipán szaloncukor is, ami nagyon kedvelt és egyre népszerűbb a tudatos táplálkozás hívei között.

IMG_20141215_195321

Igazi minőségi édesség, mely mind ízében, állagában, csomagolásában maximálisan megfelel a minőségi édesség iránti elvárásainknak. Aki idén a Szamost választja, és az ő szaloncukraival fogja feldíszíteni karácsonyfáját, nem fog csalódni, ez az édesség a szeretet ünnepét is még  édesebbé, emelkedettebbé teszi..

Karácsonyfa díszítésre fel, és közben majszoljunk egy kis szaloncukrot, hogy egy kis erőt merítsünk ehhez a művelethez, de vigyázat, a fára is maradjon cukor!


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

 
 
previous next